Συμμετοχή στη BEYOND 2024

Back to Νέα
Posted by: dmsclab Comments: 0

Συμμετοχή στη BEYOND 2024

Το Εργαστήριο Ψηφιακών Μέσων και Στρατηγικής Επικοινωνίας του Τμήματός Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας έδωσε δυναμικά το «παρών» στη BEYOND 2024, την κορυφαία συνάντηση του ψηφιακού οικοσυστήματος που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη.

Για το περίπτερο του Εργαστηρίου έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον πλήθος κόσμου και κορυφαίες προσωπικότητες επισκεπτών και εκθετών. Μεταξύ αυτών, το περίπτερο του εργαστηρίου επισκέφθηκε ο Τούρκος υπουργός Βιομηχανίας και Τεχνολογίας, Mehmet Fatih Kacir, ο οποίος ενημερώθηκε για τις τεχνολογίες εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας που υλοποιούνται στο εργαστήριο ενώ πληροφορήθηκε εκτενώς για το σύνολο των δράσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Επισκέπτρια-έκπληξη ήταν η Sophia, το πιο γνωστό ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης στον κόσμο, η οποία ενδιαφέρθηκε για τον Εικονικό Ξεναγό, μια εφαρμογή που αναπτύσσεται στο εργαστήριο, και συνομίλησε με την επ. καθ. Αναστασία Γιαννακοπούλου. 

Το σταντ επισκέφθηκε, επίσης, η Αντιπρύτανης Διεθνών Σχέσεων, Εξωστρέφειας και Δια βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, καθηγήτρια Ελένη Γρίβα.

To Εργαστήριο παρουσίασε το πρόσφατο ερευνητικό του έργο και τα παρακάτω projects:

Το πλούσιο τριήμερο συναντήσεων ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητικό, καθώς η Ομάδα Επικοινωνίας συμμετείχε ενεργά στην επικοινωνία της Beyond με τη δημιουργία ψηφιακού περιεχομένου για τους επίσημους λογαριασμούς στα social media της Έκθεσης. 

Το Εργαστήριο ευχαριστεί θερμά, τον Γιάννη Αγγέλου, Brand Development Manager της TIF-Helexpo και Επιστημονικό Συνεργάτη του Τμήματός  για την μοναδική ευκαιρία να συμμετέχει και να συνεισφέρει το Εργαστήριο με την Ομάδα Επικοινωνίας του σε μια έκθεση τέτοιου βεληνεκούς, καθώς και τους/τις συνεργάτες/τριές του, Σέβη Καφφά, Project Manager της Beyond Expo, Ιορδάνη Φωτιάδη, Social Media Manager TIF-HELEXPO και Κωνσταντίνα Χατζηγιαννάκου του Τμήματος Εκθέσεων, για την εμπιστοσύνη και την υπέροχη συνεργασία.

Στην υποστήριξη του Σταντ και στην παραγωγή ψηφιακού περιεχομένου συμμετείχαν οι: Μαρία Βαρνιτσιώτη, Αργύρης Γεωργιάδης, Χαρά Δημητρίου, Βικτώρια Ευγενίδου, Ανδρέας Κάκαρης, Κλειώ Καπέκα, Ελένη Παπαδοπούλου, Παναγιώτα Τσολακίδου, και η επίκουρη καθηγήτρια Αναστασία Γιαννακοπούλου, υπεύθυνη της Ομάδας Επικοινωνίας. Την επικοινωνία του Σταντ υποστήριξε ο διευθυντής του εργαστηρίου και πρόεδρος του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων, καθηγητής Γεώργιος Λάππας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Νέα