Το DMSCLab στην 1η Έκθεση και Συνέδριο “Η Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας” – 7-9/2/2023

Back to Νέα
Posted by: dmsclab Comments: 0

Το DMSCLab στην 1η Έκθεση και Συνέδριο “Η Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας” – 7-9/2/2023

“INNOVATION DAYS στη Δυτική Μακεδονία”

Το Εργαστήριο Ψηφιακών Μέσων και Στρατηγικής Επικοινωνίας συμμετείχε στην 1η Έκθεση και Συνέδριο με τίτλο “Η Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας”, που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, στα Κοίλα Κοζάνης, από τις 7 έως τις 9 Φεβρουαρίου 2023.

Ο Διευθυντής του Εργαστηρίου και μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας (ΠΣΕΚ) Καθηγητής Γεώργιος Λάππας, έδωσε διάλεξη με θέμα “Καινοτομία και Ψηφιακή Εποχή” και συντόνισε την ομότιτλη θεματική ενότητα, την τρίτη ημέρα του Συνεδρίου.

Στόχος της 1ης Έκθεσης και Συνεδρίου Καινοτομίας ήταν η ανάδειξη του καινοτόμου επιχειρηματικού Οικοσυστήματος στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Στην Έκθεση συμμετείχαν ερευνητικά κέντρα, πανεπιστημιακά ιδρύματα, εργαστήρια και επιχειρήσεις, που εξέθεσαν τα νέα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Παράλληλα οργανώθηκαν παρουσιάσεις με θεματολογία τις καινοτόμες εφαρμογές στους τομείς: Yδρογόνο, Eνέργεια , Πολιτισμός, Ψηφιακή εποχή, Τεχνολογία των τροφίμων, Πρωτογενής Τομέας, Μέση εκπαίδευση, Υγεία και Ασφάλεια, Τεχνολογία Ξύλου.

Στο περίπτερό του, το Εργαστήριο Ψηφιακών Μέσων και Στρατηγικής Επικοινωνίας παρουσίασε την εφαρμογή AR Ζωντανή Ετικέτα Κρασιού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Νέα